Breng seks terug in de politiek

Drie zetels kunnen winnen en dan toch geen politieke partij oprichten. Het Commissariaat voor de Media heeft met haar uitspraak tegen de Partij Lijst Nul vakkundig een influx van jonge politici ingedamd. Weg kansen op jong, geil talent in de Kamer.

Na jaren van droogstaan op Wouters steeds ouder wordende draaiende kontje waren we wel toe aan nieuw bloed. Iets dat van politieke interesse ook visueel een aantrekkelijke ervaring maakt. Na het zuur het zoet, om het in politieke termen uit te drukken.

 
Hoe aimabel Balkenende privé ook was, voor de gemiddelde politiek-watcher was er voor de buis weinig te beleven. Maxime Verhagen bleef in het geheugen ongewenst gelinkt met katholieke schandalen. Femke Halsema is gaaf, maar ook al een tijdje de dertig gepasseerd. Minister Verburg probeerde het met een see-thru blouse op de cover van een eigen glossy, maar ook daar werden we niet op de juiste manier opgewonden van.
 
Gelukkig komt er nog wel een reeks Lijst Nul uitzendingen op TV, waarin de zoektocht naar vers bloed te volgen is.  Een “fris en jong” type, zo profileerde Filemon Wesselink de politiek leider in de dop. Niet zo’n pluchetijger die al jaren bestuurlijke ervaring heeft opgedaan bij een lokale PJO. Politieke Jongeren Organisatie, die term alleen al roept associaties op met eindeloze, uitgestrekte, gortdroge woestijnen.
 
Stemhok trekt de zak chips vast open en steekt de kaarsjes aan voor een jonge Adonis (m/v) die het land in opperste vervoering brengt.

 

Share this