May 2010

De kiezer heeft altijd gelijk

“The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter”, Winston Churchill was een wijs man. Wie een willekeurige dag met een camera Amsterdam afstruint, merkt wat de gemiddelde kiezer allemaal niet hoeft te weten om op 9 juni toch te stemmen. 
 

Cohen “radicaliseert” en dringt scholen homo’s op

De vrees bestond al langer dat Job Cohen de mores in de stadsstaat Amsterdam wilde gaan opleggen aan de provincie. Onderdelen van dit plan: ieder dorp een coffeeshop en alle steden met meer dan 50 duizend inwoners krijgen verplicht een wijk waar 80 procent van de balkons een schotel heeft. Een eerste stap is volgens ChristenUnie-voorman André Rouvoet nu gezet: Cohen “verkwanselt” grondrechten door scholen te verplichten een homoleraar aan te stellen.

citaat

"De enige manier voor links om zo'n rechts kabinet te voorkomen is door de PvdA de grootste te maken."

Maurice de Hond zou willen zeggen: 'Gewoon doen'. Het Parool, 31 mei 2010.

PvdA-campagnelied

Alle kritiek op het campagneteam van de Partij van de Arbeid moet worden ingetrokken. Want nu is duidelijk geworden waar ze al die tijd aan de Herengracht op zaten te broeden. Terwijl heel Nederland naar het Songfestival en X-factor keek lanceerde het team van Cohen een meesterlijk campagnelied. Precies wat Job nodig heeft en dé manier om dat sha-la-lie uit je hoofd te krijgen.