April 2010

Geert Wilders

"Griekenland moet heel snel uit de eurozone! Laat ze de drachme maar herinvoeren!"

 Geert Wilders lijkt zijn killer-instinct weer terug te krijgen. Twitter 29-4-2010

Naam van BNN jongerenpartij LEF bestaat al

De frisse jongerenpartij van BNN, onder leiding van de nog frissere lijsttrekker Lot Feijen (21), gaat campagnevoeren onder de naam LEF: ‘Liberté, Egalité, Fraternité’. De Nederlandse politieke geschiedenis kent al een LEF. In 1999 gingen jonge PvdA’ers en D66’ers samenwerken onder de naam LEF, net als bij BNN een doelbewuste verwijzing naar jeugdige moed, en naar de slogan van de Franse Revolutie ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap,’ waaronder 18.000 mensen het hoofd verloren op de guillotine.

StemDommer met verkiezingsprogramma’s

Hoeveel vage taal nemen politieke partijen op in hun verkiezingsprogramma’s? Hoe uitwisselbaar zijn hun teksten? Op welke informatie moet de StemWijzer zich baseren?
 
Stemhok neemt de proef op de som. Welke partij schreef:
 
“Willem Drees zag een land vernietigd door oorlog en zei: samen de schouders er onder”?
 
Het antwoord krijgt u hieronder, het is in ieder geval niet van de PvdA.
 

Een stem op

Stemmen gaat op 9 juni niet meevallen voor kiezers. OK. Ze hebben de stemhok stemwijzer om op terug te vallen, maar zelfs met ons advies in de hand rest er nog een klein probleempje. Je stemt hoe dan ook op het CDA. Al wil niemand dat.
 
Wat betekent het bijvoorbeeld als je op het CDA stemt? Precies! Dan ben je rechtstreeks de klos. Een stem op Balkenende levert al gauw een coalitie op met .. het CDA. En dat willen alleen hardcore CDA-ers nog.
 

Naar wie gaat uw belastinggeld?

Stemhok biedt betrouwbaar alternatief Stemwijzer

Aan de vooravond van het begin van de verkiezingscampagnes kondigt een hele batterij organisaties aan een kieshulp in ontwikkeling te hebben. Bespaart u zich de moeite. De meeste adviezen hebben het niveau van de testen van Scientology: wat u ook invult, het resultaat is dat u een lesje gelezen wordt hoe belangrijk de vakbond is, of dat de studiefinanciering niet verloren mag gaan.
 
Als u een onafhankelijk advies wilt moet u naar de StemWijzer gaan. Of naar het alternatief van Stemhok
 

Toespraak van Kameraad Roemer op het Verkiezingscongres der Socialistische Partij (fragment)

Beste Kameraden!
Na het uitoefenen van de vereiste bolsjewistische zelfkritiek heeft kameraad Kant de dappere beslissing genomen om af te treden als leider van onze grote partij. U heeft mij aangewezen als uw nieuwe leider [applaus]. De fout van Kameraad Kant was dat zij afweek van de enige juiste lijn van de partij, zoals uitgezet door kameraad Jan Marinissen [applaus]. Haar danspasjes op Youtube gaven uiting van een kleinburgerlijke moraal en een rechtse, opportunistische afwijking van onze door kameraad Marijnissen [applaus] geïnspireerde koers.

citaat

"Drie zware geweldsmisdrijven levenslang; three strikes you’re out."

 Geert Wilders geeft Hero Brinkman nog één laatste kans (PVV verkiezingsprogramma, 23 april 2010)

citaat

"Onze voorouders zagen de ondergelopen delta en dachten: dit wordt een oase"

Volgens Geert Wilders wilden de Batavieren Nederland al islamiseren (PVV verkiezingsprogramma, 23 april 2010)